Kenapa Nak Sangat Kahwin?

Ingat kahwin ni senang ke? Ingat kahwin ni sehari dua hari ke? Ingat perkahwinan ni sesimple apa yang kita sangka ke?

Ramai anak muda hari ni, sangat terpengaruh dengan movie dan drama yang di sajikan oleh media-media, tak kisahlah dari negara mana pun. Ramai orang ingat, kahwin ni macam yang dalam movie drama bagai. Cintan cintun, sweet-sweet, dapat pasangan yang perfect, tulang rusuk bergetar, couple, tengok wayang sekali, lepas tu merajuk-rajuk sikit, bagi hadiah, normal balik, dan sebagainya. Dengan novel cinta yang makin pelik-pelik di buatnya.

(Visited 2 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *